Zoeken
  • Fides Branding

Yoga School Noord Gevel belettering


Onlangs mochten wij voor de alweer derde vesteging van Yoga school Noord de gevel belettering verzorgen.

De Yoga school bevindt zich binnen in een groot bedrijven complex aan de Plotterstraat 13 wat net buiten het bekende ww.ndsm.nl werf ligt. Dus de yogaschool was totaal onzichtbaar voor voorbij gangers. Wat natuurlijk zonde is. 


Gevel belettering was dus gewenst om de zichtbaarheid van de yoga school te vergroten. of beter gezegd zichtbaarheid te creëren .De ondergrond van het bedrijven complex is aluminium dus wij gebruiken hiervoor een de 3M scotchak IJ40-10 witte folie dit is een betrouwbare folie voor voertuigen interieurdecoratie en bewegwijzering, maar dan van AA+ kwaliteit.

Er bestaan 2 soorten lijmlagen voor deze folie namelijk een transparante en grijze lijmlaag. De transparante lijm laag is speciaal ontwikkeld voor belettering op ramen en de grijs lijmlaag is juist weer voor als de achterkant niet zichtbaar is of als je juist over andere stickers heen gaat plakken.

Dit was dus gezien de ondergrond de ideale folie om de gevel van de yogaschool te beletteren.

Zo heeft de yogaschool met een relatief lage investering met het beletteren van de gevel een super zichtbaarheid gecreëerd.

0 keer bekeken
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Fides branding belettering

©2018 by Fides Branding in & outdoor

witte paal 119 A , Schagen e.o