Zoeken
  • Fides Branding

Fides Branding

In opdracht van Boosty Amsterdam heeft Fides Branding de interieurprint, plexiglas reclamebord, raambelettering en de

gevelletters geleverd en gemonteerd.
PRODUCTEN


Fides Branding heeft onder andere de muren in de lunchzaak voorzien van full colour geprinte (naadloze) muurstickers. De gevel is voorzien van plexiglas reclame letters en de etalage is voorzien van contour gesneden raambelettering.


Aitex naadloze wandbekleding
  1. Airtex wandbekleding of muurstiksters en ook wel fotobehang genoemd is een mooie vervanging van het ouderwetse behang. Airtex is voordeliger en heeft een zeer goede kleurvastheid. Het is relatief makkelijk aan te brengen en scheurt of kreukt niet, gemakkelijk schoon te maken en haarscherpe prints zijn mogelijk. tevens is het brandvertragend en krasvast.

  2. Plexiglas reclameborden. Plexiglas is een zeer mooi materiaal om foto's of logo's op te printen. Fides Branding print rechtstreeks op het materiaal wat zorgt voor een top kwaliteit. Er wordt geprint op de achterzijde van het reclamebord wat zorgt voor een mooie diepte en zoals bij boost is het gemonteerd met afstandhouders zodat het lijkt alsof het plexiglas bord zweeft.

  3. Plexiglas gevel-letters. Wanneer kwaliteit en weersbestendigheid belangrijk zijn deze gevelletters uit plexi gesneden ideaal. De plexi gevelletters kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn in elke vorm te frezen. Gevelreclame zorgt ervoor dat een bedrijf makkelijk gevonden wordt en heeft dus een hoge attentiewaarde.

  4. Raambelettering, gepolsterde folie is een zeer mooie manier om de etalage van een boodschap, slogan of logo te voorzien. De raambelettering zorgt voor een professionele uitstraling en heeft een zeer lange levensduur.

0 keer bekeken
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Fides branding belettering

©2018 by Fides Branding in & outdoor

witte paal 119 A , Schagen e.o