Zoeken
  • Fides Branding

Autobelettering voor Stukadoors

De bedrijfswagen beletteren van Sonny Bride


Sonny Bride van Sonny Bride stukadoorwerkzaamheden vroeg ons of wij de auto konden voorzien van zijn logo en Contactgegevens.

Natuurlijk was ons antwoord, en Sonny wist al heel goed hoe hij de belettering op zijn auto wou hebben.


En soms zit het mee, want de Opel Combo uit 2013 was brandschoon. Wij hoefden dus alleen maar de te beplakken oppervlakten te ontvetten. Hier gebruiken wij een speciale ontvetter voor zodat de lijm optimaal werkt. En wwij konden deze klus precies tussen de hevige buiendoor uitvoeren. Maar goed ik dwaal een beetje af.

De wens van Sonny Bride was om meer bekendheid te creeeren en aangezien zei voornamelijk in de particuliere sector werken en de auto dus in de woonwijk geparkeerd staat is het natuurlijk altijd handig als de buren of voorbijgangers kunnen zien wat daar gebeurd.Bij een witte bestelauto voor de deur denkt men toch al gauw aan schilderwerkzaamheden. Dat is nu dus verledentijd vanaf nu kan men zowel op de weg ofwel als de bedrijfsauto geparkeerd staat goed zien wie het is en wat er gebeurd. En dit 356 dagen per jaar.

En dit is zeker van belang bij het unieke punt van de stukadoors namelijk heb je spoed, bel ons en het komt altijd goed. Met deze stoere autobelettering komt dat dus inderdaad helemaal goed.

0 keer bekeken
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Fides branding belettering

©2018 by Fides Branding in & outdoor

witte paal 119 A , Schagen e.o